Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Domácí pudink, recept

Domácí pudink, recept. POTŘEBNÉ PŘÍSADY. Porce: 4 SUROVINY: 450ml obilného mléka, 30g Gustinu, 50g fruktosy, 1/2 vanilkového lusku.

Škrob rozmícháme v mléce, abychom neměly žádné hrudky. Přidáme cukr a semínka z lusku (místo fruktosy a lusku můžeme použít vanilkovou fruktosu). Dáme na mírný plamen a mícháme, dokud pudink nezačne bublat. Poté přelijeme do mističek a necháme vychladnout. Samozřejmě nemusíme dělat pouze vanilkový. Místo lusku stačí použít další příchutě:
a) kakaový: 20g bio kakaového prášku
b) karamelový: zkaramelizované 2 lžíce třtinového cukru
c) kokosový: 2 lžíce mletého kokosu
d) ovocný: rozmixované čerstvé ovoce (podle šťavnatosti je potřeba přidat Gustin) 

Komentáře