Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Omáčka s kapary

Omáčka s kapary, na recept potřebujeme tyto suroviny 100 g másla, 2 lžičky kaparů, 2 žloutky, šťáva z jednoho citrónu.

Máslo rozehřejeme, ale nesmí se přepalovat přidáme citrónovou šťávu a kapary, zahřejeme do zpěnění a odstavíme. Za stálého míchání přidáme postupně oba (dobře od bílků oddělené) žloutky a vzniklou hladkou žlutou omáčku ihned podáváme. 

Komentáře