Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Sardelová omáčka

Sardelová omáčka, na recept potřebujeme tyto suroviny ½ l rybího vývaru, 60 g másla, 30 g hladké mouky, sardelová pasta.

Z mouky a 30 g másla připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a necháme povařit. Přidáme sardelovou pastu a nakonec vmícháme zbytek másla. 

Komentáře