Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Tatarská omáčka

Tatarská omáčka, na recept potřebujeme 150 g základní majonézy, sůl, cukr, hořčice, mletý pepř, 1 sladkokyselá okurka, 1 malá cibule, sardelová pasta, citrónová šťáva nebo ocet.

Základní majonézu smícháme se špetkou soli, cukru, lžičkou hořčice, špetkou pepře, jen strouhanou sladkokyselou okurkou, nadrobno nakrájenou cibulkou, kouskem sardelové pasty, strouhanou citrónovou kůrou, nasekanou petrželkou nebo pažitkou a podle chuti přikyselíme. 

Komentáře