Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Krkovička na tymiánu

Krkovička na tymiánu. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli a česnek. Vložíme osolené a opepřené plátky masa, orestujeme je, přidáme tymián, paprikovou pastu, podlijeme vývarem, přikryjeme a dusíme doměkka.

Když je maso hotové, přidáme hrášek a necháme ho krátce prohřát. 

3 plátky krkovičky
1 velká cibule
velká hrst čerstvého mladého hrášku
l lžíce paprikové pasty
1 stroužek česneku
čerstvý tymián
vývar
sůl
pepř
olej 

Komentáře