Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Karbanátky z tresky

Karbanátky z tresky. Na recept potřebujeme 500 g vařeného vykostěného rozebraného masa tresky, 2 vařené brambory nakrájené na kostičky, 1 lžíce oleje, 4 ušlehaná vejce, 0,2 l mléka, lžička soli, pepř, 1 menší usekaná cibule, 50 g nadrobno usekané kořenového celeru, 50 g hladké mouky, rajská omáčka, tuk na smažení.

Všechny přísady kromě omáčky dobře promícháme, uděláme malé ploché karbanátky a smažíme v rozpáleném tuku dohněda. Necháme okapat na ubrousku a podáváme s horkou rajskou omáčkou. 

Komentáře