Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Termix a Pribináček návod recept

Termix a Pribináček návod recept. POTŘEBNÉ PŘÍSADY. Pokud místo čokoládového pudinku použijete vanilkový, získáte Pribináček. Porce: 10 SUROVINY: 400ml obilného mléka, 1 čokoládový pudink, 500g měkkého tvarohu, 80g ovesné smetany ke šlehání, 3-4 lžíce třtinového cukru (very dark).

POSTUP PŘÍPRAVY. Uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Přidáme tvaroh, cukr a smetanu. Vyšleháme, rozdělíme do mističek a dáme vychladit. V lednici vydrží až 7 dní, pokud děti nesní dřív, což je náš případ. 

Komentáře