Filet z lososa v alobalu
Postup: Podkovy z lososa opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme utěrkou. Osolíme a opepříme z obou stran. Podkovy zakápneme šťávou z limetky a posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou. Na vrchní stranu každé podkovy dáme 2 snítky rozmarýnu a 2 lístky bazalky. Pomeranč nakrájíme na plátky, které položíme bylinky.
Nakonec ke každé podkově dáme 10g másla a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Necháme 2 hodiny uležet v chladu a pak vložíme na středně rozpálený gril. Grilujeme pomalu 8-9 minut a pak můžeme servírovat. Před podáváním vyjmeme lososa z alobalu.
Ingedience: 4 podkovy z lososa, mořská sůl, bílý pepř, 1 pomeranč, 1 limetka, 8 lístků bazalky, 8 snítek rozmarýnu, 40g másla.
Ingedience: 4 podkovy z lososa, mořská sůl, bílý pepř, 1 pomeranč, 1 limetka, 8 lístků bazalky, 8 snítek rozmarýnu, 40g másla.