Salát se zeleniny a grilovaným kaprem.
Postup: kapra nakrájíme na čisté filety a zbavíme kostí: maso nakrájíme na malé kousky, asi 5x5cm tak, aby při grilování nepropadalo roštem. Kousky masa vložíme do misky, zakápneme citrónovou a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme, zakápneme oleje m a necháme marinovat. Mezitím si nakrájíme zeleninu. Cuketu společně s lilkem na kolečka, cherry rajčátka rozpůlíme, a papriku na nudličky. Vše důkladně osolíme.
Vkládáme na gril maso společně se zeleninou. Vše grilujeme asi 3-4 minuty z každé strany. Papriku a cherry rajčátka grilujeme na grilovacím tácku, aby nepropadly roštem. Nakonec vše dáme do misky, přidáme nastrouhanou kůru z pomeranče, promícháme a můžeme servírovat.Ingredience: 1 kapr (2-3kg), citron, pomeranč, sůl, pepř, 1 lilek, 8 cherry rajčátek, 2 žluté papriky, 1 cuketa, olej.