Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Rybí polévka z platýze

Rybí polévka z platýze recepty, suroviny na recept 500 g plátků masa z platýse, 200 g hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 rajčata, 1 lžíce sekané petrželové natě, ½ lžičky kajenského pepře, 1 l vody, 120 g strouhanky, sůl, 50 g sekaných loupaných mandlí, 50 g nakrájených nakládaných oliv.

Rybu osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přidáme sekanou cibuli, rozetřený česnek, nakrájená rajčata, petrželovou nať, osmahneme a zalejeme vodou. Vaříme 5 minut, pak přidáme zbývající přísady a vaříme na mírném ohni za stálého míchání 30 minut. 

Komentáře