Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Ryba s rýží

Ryba s rýží. Na recept potřebujeme 1 kg tresky, 1 cibule, 5 lžic oleje, 1 stroužek česneku, 2 lžíce nasekané petrželové natě, 2 rajčata, 400 g rýže, špetka šafránu, 0,1 l bílého přírodního vína, lžička soli.

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme utřený česnek, na kostičky nakrájená rajčata a petrželku. Promícháme a přidáme rybu a ostatní přísady. Dusíme asi 25 minut za občasného podlévání teplou vodou. 

Komentáře