Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Celerová pomazánka

Celer nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme na jemno nakrájený měkký salám (junior), cibuli, sterilované okurky, vejce a smícháme s pomazánkovým máslem. Na správnou konzistenci doplníme taveným sýrem, nebo najemno nastrouhaným tvrdým sýrem a majonézou. Podle chuti sůl, pepř, francouzskou hořčici.

Na přípravu receptu potřebujeme tyto suroviny:
Celer menší    1 ks
Pomazánkové máslo    1 kelímek
Měkký salám    100 g
Okurky - sterilované    1 sklenice
Vařená vejce    4 ks
Sůl    1 špetka
Pepř    1 špetka
Majonéza    1 balení
Tavený sýr nebo tvrdý - najemno nastrouhaný 2 ks
Cibule    1 ks
Hořčice    2 lžíce

Komentáře