Celerová pomazánka
Celer nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme na jemno nakrájený měkký salám (junior), cibuli, sterilované okurky, vejce a smícháme s pomazánkovým máslem. Na správnou konzistenci doplníme taveným sýrem, nebo najemno nastrouhaným tvrdým sýrem a majonézou. Podle chuti sůl, pepř, francouzskou hořčici.
Na přípravu receptu potřebujeme tyto suroviny:
Celer menší 1 ks
Pomazánkové máslo 1 kelímek
Měkký salám 100 g
Okurky - sterilované 1 sklenice
Vařená vejce 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř 1 špetka
Majonéza 1 balení
Tavený sýr nebo tvrdý - najemno nastrouhaný 2 ks
Cibule 1 ks
Hořčice 2 lžíce
Celer menší 1 ks
Pomazánkové máslo 1 kelímek
Měkký salám 100 g
Okurky - sterilované 1 sklenice
Vařená vejce 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř 1 špetka
Majonéza 1 balení
Tavený sýr nebo tvrdý - najemno nastrouhaný 2 ks
Cibule 1 ks
Hořčice 2 lžíce