Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Ďábelská omeleta

Na oleji orestujeme kolečka klobásy, přidáme nakrájené feferonky, kapie, promícháme. Tuto směs zalijeme rozšlehanými vejci se solí a mlékem, promícháme a zvolna pečeme na pánvi nebo v troubě. Omeletu přeložíme, položíme na list salátu, posypeme petrželkou a ozdobíme plátky rajčete. Podáváme s chlebem.

Na přípravu receptu potřebujeme tyto suroviny:
Vejce    10 ks
Mléko    5 lžíce
Ostravská klobása
Nebo jiné pikantní klobásy    250 g
Červené feferonky    5 ks
Kapie    100 g
Hlávkový salát    1 ks
Sůl
Na ozdobu:
Petrželka
Rajčata 

Komentáře