Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Tatarák z uzeniny.

Tatarák z uzeniny, recept. Buřty oloupeme a rozemeleme nebo rozsekáme v nožovém mixéru. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, kečup, hořčici, worcester, prolisovaný česnek a koření, promícháme a případně ještě dochutíme.

Buřty oloupeme a rozemeleme nebo rozsekáme v nožovém mixéru. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, kečup, hořčici, worcester, prolisovaný česnek a koření, promícháme a případně ještě dochutíme. Směs rozdělíme na čtyři části, každou namačkáme do kovového kroužku vymazaného olejem a tím vytvoříme kulatý tatarský biftek (kroužek pak odstraníme). Tataráky posypeme cibulkou, obložíme nakrájenými rajčaty a listy salátu a podáváme s topinkami nebo toasty. lžíce hořčice (plnotučná) lžíce worcestrové omáčky česnek 2 lžička mletá paprika mletý chilli mletý pepř cibule (nakrájená) na posypání rajčata listy zeleného salátu. 

Na přípravu receptu potřebujeme tyto suroviny:

6 buřtů

1 cibule

3 lžíce kečup

3 lžíce olej

Komentáře