Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Salát z mořských ryb

Salát z mořských ryb recepty, potřebné suroviny 400 g pečeného rybího masa, 150 g zelených paprikových lusků, 50 g cibule, mletý pepř, worcestrová omáčka, ocet, 250 g majonézy, 2 vejce natvrdo, 1 hlávka salátu. Rybí maso vykostíme a nakrájíme na větší kousky.

Zelené papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno nakrájíme a obojí přidáme k rybímu masu. Osolíme, okořeníme, zakapeme octem a lehce vmícháme majonézu. Hotový salát upravíme na misku, ozdobíme hlávkovým salátem a vařenými vejci nakrájenými na kolečka. 

Komentáře