Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Salát z rybího filé s jogurtem

Salát z rybího filé s jogurtem recepty, suroviny na recept 500 g filé, 2 jogurty, 4 rajčata, 4 jablka, sůl, cukr, citrónová šťáva, 250 g vařené kořenové zeleniny (petržel, mrkev), petrželová nať, 1 hlávka salátu. Filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěné formy nebo rendlíku a dusíme doměkka.

Po vychladnutí nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s nakrájenou kořenovou zeleninou, nadrobno nakrájenou petrželkou a hlávkovým salátem. Rajčata nakrájíme na plátky, jablka ustrouháme a vše promícháme. 

Komentáře