Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Nočky

Nočky do polévky, recept suroviny 5 lžic mléka, 40 g másla, 1 lžíce hladké mouky, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, muškátový květ, petrželová nať, 100 g mletého rybího masa. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme a necháme vychladnout.

Mezitím utřeme v misce zbytek másla, přidáme vychladlou mléčnou jíšku, žloutek, sůl, koření, petrželku, mleté rybí maso a vše dobře promícháme. Lžičkou tvoříme malé nočky, které zavařujeme do polévky. Vaříme 5 minut. 

Komentáře