Tyto internetové stránky využívají soubory cookie k ukládání informací na Vašem počítači. Některé jsou z nich zásadně důležité pro funkčnost stránek. Dalším používáním těchto stránek udělujete souhlas s umístěním těchto souborů cookie. V případě nesouhlasu opusťte tyto stránky.
| Souhlasím | Opustit stránky |
Dětské speciality | Grilování | Majonézy a omáčky | Maso | Polévky | Ryby | Rychlé recepty | Saláty | Vánoční cukroví | Zavářky do polévky

Omeletové nudle

Omeletové nudle, suroviny na recept 1 vejce, 0,15 l mléka, 60 g hladké mouky, sůl, 30 g sádla nebo oleje. Do misky dáme mouku, rozkvedlaná vejce a sůl, zalijeme mlékem a umícháme řídké těsto. Krátce necháme odpočinout.

Z těsta pečeme na pánvi tenké omelety po obou stranách. Stočíme je a napříč nakrájíme na stejné tenčí nudle. Do polévky je vkládáme až těsně před podáváním. 

Komentáře